Kolego 1 hodiaŭ alportis por mi kaj Kolego 2, donacojn. Konfitaĵo de la franca kompanio St Dalfour. Multe plaĉas al ni ĉiuj tiu konfitaĵo ĉar estas farita sen aldona sukero - nur la naturaj sukeroj de la frukto dolĉigas la konfitaĵon. 18 diversaj aromoj haveblas. Plaĉas al mi manĝi tia konfitaĵo ŝmirita sur freŝa pano. Kolego 2 preferas kirli ĝin en tradician rizpudingon.
Tiuj donacoj instigis longan diskuton pri niaj preferataj dolĉaj konservaĵoj. Multe plaĉas al mi oranĝa marmelado. Kolego 1 rifuzas manĝi konfitaĵon farita de rabarbo. Kolego 2 manĝas ĉion kaj volas scii pli pri diversaj konfitaĵoj en aliaj landoj. Al vi, do, respondi, se vi havas similajn specialaĵojn ĉe vi.
2 comments:
Kara Eriketo,
Mi ne scias multon pri cxi-rilataj specialajxoj en Irano. Mi nur volis diri ke mi mem tre sxatas figan konfitajxon (kiu plejeble ne nur pretigxas en Irano).
Haha, mi ankau petas iom, estas bongustega...
Post a Comment